El descens de barrancs és una altra activitat lúdica i ...

BARRANQUISME

El descens de barrancs és una altra activitat lúdica i esportiva de muntanya que organitzem des dels hotels Himàlaia Experience. Consisteix a baixar un barranc, amb l'ajuda de cordes, ràpels, tobogans, salts i passamans, acompanyats per un guia titulat que en tot moment serà al vostre costat per ensenyar-vos les tècniques de progressió. Si teniu ganes de viure una experiència formidable, animeu-vos a gaudir d'una activitat aquàtica en plena natura amb les màximes garanties de seguretat. Tant si és la primera vegada com si ja hi teniu experiència, us oferim la possibilitat d'experimentar diversos barrancs adaptats a tots els nivells i exigències. 

A Andorra i a les comarques veïnes, l'Alt Urgell a Catalunya i l'Arieja a França, trobem molt bons barrancs d'alta muntanya, amb tobogans, ràpels i grans cascades d'aigua per a gaudir al màxim d'aquesta activitat tan excitant. Barrancs com el de Segudet, a Ordino, el barranc de Bóixols, el de l'Infern (avançat), el de Lavansa o el de l'Artiga són alguns dels nostre "preferits".

Deixeu-vos aconsellar pels nostres guies d'Himàlaia i gaudiu d'una experiència aquàtica inoblidable.
Aquesta activitat s'inclou dins dels paquets d'activitats de primavera-estiu "Himàlaia Experience".

D'altra banda, podeu reservar aquesta activitat en qualsevol moment comunicant-ho a la reserva o a la recepció dels hotels amb dos dies d'antelació. Els guies d'Himàlaia us proporcionaran tota la informació necessària per a gaudir de l'experiència amb tota seguretat i d'una manera còmoda i pràctica. 

Material necessari: roba còmoda, calçat esportiu que es pugui mullar, calçat de recanvi per després de l'activitat, banyador, tovallola, protecció solar i medicaments personals. 

Material tècnic que proporcionem als nostres clients: vestit de neoprè, casc, arnès, baga d'ancoratge, cordes i guia. 
Edat mínima per a participar: 7 anys (iniciació) i 12 anys (avançat).
Transport: cotxe particular.

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad