JA TINDREU TEMPS PER A DESCANSAR! 365 dies d’experiències!
Les ...

Creeu la vostra experiència a l’estiu

JA TINDREU TEMPS PER A DESCANSAR! 365 dies d’experiències!
Les nevades ja han quedat enrere i apareix el bon temps ideal per a les activitats d’estiu.
Amb l’arribada de la primavera, els guies d’HIMÀLAIA EXPERIENCE pleguen els esquís i les raquetes per calçar-se les botes de muntanya i no parar ni un sol dia.

Us oferim experiències A MIDA perquè gaudiu d’Andorra; les sensacions HIMÀLAIA EXPERIENCE són al vostre abast. Famílies, parelles, amics, nens, grups... N’hi ha per a tots els gustos. Us sorprendreu de totes les activitats que podeu fer, sempre al costat dels nostres guies professionals d’HIMÀLAIA EXPERIENCE.

ESPECIAL CICLISTES: L’hotel Màgic Massana, patrocinador oficial de l’Agrupació Ciclista Andorrana, és el referent de les estades de ciclisme a Andorra. Amb l’afany de donar a conèixer les possibilitats de la bicicleta al país, tant de descens com de ciclisme de carretera, hem creat uns manuals amb tota la informació que necessiteu. Un quatre estrelles que us ofereix pàrquing tancat, neteja exprés, taller, informació per al ciclista, el racó del ciclista i massatges especialitzats. Descomptes especials per a federats. A 50 m del telecabina - BIKE-PARK VALLNORD de La Massana. Consulta BeRider o BeRadikal.
També posem al vostre abast tota la informació necessària perquè, des de la recepció del vostre hotel, pugueu contractar les activitats que us vinguin més de gust.

- PREPAREU LES VOSTRES VACANCES A MIDA: Escolliu les activitats que voleu fer. Consulteu els nostres paquets Himàlaia Experience de 2 nits, 4 nits i a la carta.
- ELS NENS SÓN ELS PROTAGONISTES: Prepareu-vos per a gaudir de vacances en família, combinant muntanya, activitats i sensacions.
Comencem el dia amb energia: Cada matí, des dels hotels, organitzem sortides de senderisme, amb diferents nivells per a poder gaudir dels paisatges andorrans: llacs, flors, cims... També podeu realitzar una infinitat d’activitats com ara descobrir paratges amb les sortides de Safari 4x4, escalar muntanyes amb els nostres guies titulats i experts per les famoses vies ferrades andorranes, fer un volt amb els Fun Quads, o prendre el sol a la piscina exteriord’Oxygen 2 Andorra. Visites culturals, ràfting, cavalls, barranquisme, Caldea, cuina típica en una borda tradicional andorrana, Tobotronc, múixing amb huskies, bosc d’aventura vertical, submarinisme a llacs d’alçada, vols en helicòpter...

365 DIES D’EXPERIÈNCIES!
L’equip d’HIMÀLAIA EXPERIENCE us espera i, mentrestant, podem estar en contacte mitjançant la nostra pàgina del Facebook: Himàlaia Andorra. Consulteu les nostres sortides, fotos i activitats... i expliqueu-nos les vostres!

Ens veiem ben aviat a Andorra!
Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad