Andorra passa ràpidament del verd de l’estiu a l’esplèndid blanc ...

Creeu la vostra experiència a l’hivern

Andorra passa ràpidament del verd de l’estiu a l’esplèndid blanc de l’hivern a les valls i a les muntanyes. La tardor, tenyida d’ocres, grocs i vermells, prepara les muntanyes per la capa blanca que cobrirà les muntanyes uns quants mesos.
L’equip de guies d’Himàlaia Experience, però, NO s’atura. Al contrari, es reactiva amb el fred per ensenyar als seus amics moltes de les noves possibilitats d’’activitats que ofereix la neu.
Des de l’esquí guiat, amb el coneixement de com funciona una estació per dins i podent descobrir els racons que amaguen les pistes i els magnífics restaurants, passant per les sortides amb raquetes, aprenent a veure les petjades dels habitants que ronden pels boscos sense parar, i, aquest any, encara noves activitats.
Descobrirem, amb les sortides nocturnes amb raquetes, com és la nit al bosc hivernal i contemplarem el cel estrellat lluny de la contaminació lumínica.
També, com a novetat, aprendrem coses noves sobre la neu i la supervivència esquimal amb la construcció d’iglús i amb activitats d’orientació a la neu amb instruments electrònics.
Més novetats: dins del nou paquet d’activitats d’hivern podrem fer batejos de submarinisme sota els llacs gelats sense mullar-nos, volar en helicòpter per baixar dels cims amb la millor neu i amb bona companyia, conduir motos de neu, sentir-nos múixers menant el nostre propi trineu tirat per gossos pel bosc, volar en parapent per veure el que només les àguiles poden veure i, de tornada cap als nostres hotels a peu de pistes, gaudir d’un bon massatge relaxant, menjar en una borda típica de muntanya o fer patinatge sobre gel.
En resum, i com diu el lema del nostre paquet estrella, JA TINDREU TEMPS PER A DESCANSAR!

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad