A l'hivern el paisatge dels voltants dels hotels Himàlaia Experience ...

ESQUÍ GUIAT

A l'hivern el paisatge dels voltants dels hotels Himàlaia Experience d'Hotansa s'enfarina de blanc per acollir entusiastes esquiadors a les estacions d'esquí de Grandvalira i Vallnord. Els guies Himàlaia participen en les activitats d'esquí, tot acompanyant i oferint un servei personalitzat als clients, i fan que la vostra estada sigui MOLT més familiar i amena. Ells coneixen les estacions amb tots els seus detalls, les millors pistes, els millors restaurants, els indrets menys freqüentats, i s'adapten a tots els nivells d'esquí, mentre es puguin desplaçar per l'estació. També us informaran de les diferents activitats que es realitzen a les estacions, arribada de la Pirena, competicions, descensos de torxes, etc.   

Només ho haureu de sol·licitar amb la vostra reserva online o un cop arribeu a l'hotel. Els guies disposen de diferents punts de trobada en diferents dies, en funció de cada hotel. Us sorprendrà tant el seu caràcter amical com la seva predisposició perquè passeu un fantàstic dia d'esquí.  

No ho dubteu, conegueu els nostres guies durant l'estada als hotels Himàlaia Experience d'Hotansa i descobriu una altra dimensió de l'esquí, personalitzada i segura. 

Dins els paquets Himàlaia Experience d'Hotansa, hi trobareu les millors ofertes perquè pugueu escollir el que més s'adapti a les vostres necessitats i ho pugueu personalitzar. Els guies Himàlaia estaran sempre a la vostra disposició per assessorar-te sobre qualsevol tipus de servei i activitat addicional que vulgueu conèixer i us realitzaran qualsevol reserva que els sol·liciteu.

Als hotels Himàlaia Experience Hotansa també obtindreu la informació necessària, així com avantatges i descomptes per llogar el material d'esquí i snow que més s'adeqüi a les teves necessitats.

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad