Llogar una moto de neu i realitzar una excursió per ...

MOTOS DE NEU BIPLAÇA

Llogar una moto de neu i realitzar una excursió per les muntanyes verges del Pirineu és una experiència que agrada  pràcticament a tothom qui la prova. Es tracta d'una activitat que pot fer tothom i que no requereix cap habilitat en particular. 

Les sortides en moto de neu tenen una durada de fins a dues hores, en les quals es realitzen diversos recorreguts per les muntanyes d'Andorra. Al costat del grup d'excursionistes, hi va un guia-acompanyant que indica la ruta que cal seguir i que ens ensenyarà a conduir la moto. També ens ajudarà en cas que hi hagi algun problema. En funció del nombre de motos, un altre guia tanca el grup i actua de reforç. 

Les rutes transcorren per paratges naturals que possibiliten gaudir dels paisatges, tant si discorren pel bosc com si es puja algun cim. Per llogar una moto de neu, cal tenir 18 anys i disposar de carnet de conduir. Els menors poden anar d'acompanyants.

Els guies Himàlaia Experience us reservaran aquesta activitat perquè la pugueu realitzar quan vulgueu, només haureu d'indicar-ho a la vostra reserva online o a la vostra arribada a l'hotel.

Atreviu-vos a gaudir durant l'hivern d'una de les activitats més sol·licitades.

Material particular necessari: roba impermeable i roba d'abric, guants i calçat adequat (botes de muntanya o de snow), motxilla petita, ulleres de sol, aigua, barretes energètiques, crema de sol, medicaments personals, càmera fotogràfica o de vídeo (recomanable).

Edat mínima per a participar: Els nens poden anar d'acompanyants.
Transport: particular.

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad