Als hotels Himàlaia Experience, les experiències amb els corrents d'aigua ...

RÀFTING

Als hotels Himàlaia Experience, les experiències amb els corrents d'aigua pirinencs i les seves sensacions inigualables són un punt vital apassionant.

La "meca" d'aquesta activitat increïblement divertida i excitant és Sort, a la comarca del Pallars Sobirà. Sovint s'inclou aquesta activitat dins del planning setmanal, així com també en el paquet d'activitats "Himàlaia Experience".

Després d'equipar-nos com cal a les bases de les empreses de ràfting (Sort-Rialp), comença el descens al poble de Llavorsí, després que el guia de la llanxa pneumàtica hagi explicat totes les normes de seguretat. 

El ràfting es practica en grup. Cada llanxa duu de 4 a 7 persones, a banda del guia, que es col·loca a la part posterior de l'embarcació per poder-la pilotar. La seva funció és mantenir el bon rumb de la llanxa i dirigir el grup. El trajecte "normal" és de 14 km i la baixada pot durar entre 1,5 i 3 hores, en funció del cabal del riu.

Material necessari: roba còmoda, banyador, tovallola, protecció solar, medicaments personals, càmera de fotos o de vídeo (recomanable, però no per dur durant el descens).

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad