Els vehicles tot terreny són un mitjà pràctic per a ...

SAFARI 4X4

Els vehicles tot terreny són un mitjà pràctic per a arribar a paratges naturals de difícil accés. 
Fidels a la nostra vocació de respecte i protecció del medi ambient, els guies d'Himàlaia Experience només segueixen les pistes autoritzades al pas de vehicles de motor.

En aquesta activitat, els guies d'Himàlaia Experience ofereixen la possibilitat de descobrir la geografia natural que envolta els hotels, a través de camins, pistes i senders que hi passen a prop. 

Amb les rutes en Jeep 4x4 tindreu l'oportunitat de conduir els vehicles o d'anar de passatger, acompanyat per un dels nostres guies d'Himàlaia Experience, gaudint dels racons i dels secrets difícils de descobrir, com ara presenciar l'activitat de les marmotes cavant els seus caus o alimentant-se al seu hàbitat natural.  

Al panell d'activitats setmanals del vostre hotel trobareu informació del dia i l'hora de l'activitat i a recepció podreu reservar-la còmodament. L'activitat de Jeep 4x4 també forma part de les activitats del paquet "Himàlaia Experience" i la podeu contractar de manera individual amb la vostra reserva en línia o bé a l'hotel, amb un dia d'antelació.

La ruta en Jeep 4x4 s'inclou també combinada amb l'activitat de ràfting que els guies d'Himàlaia ofereixen dins del planning setmanal dels hotels (segons disponibilitat), ja que els guies passen amb 4x4 la frontera per una pista forestal, antiga ruta del contraban de tabac, fins a Sort, indret on es duu a terme baixada de ràfting. El conjunt d'experiències i sensacions diferents que ofereix aquesta activitat juntament amb les del ràfting no s'obliden fàcilment.


Transporte: Jeeps 4x4 Himàlaia (salidas desde el hotel)

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad