El senderisme a la muntanya és l'activitat estrella dels hotels ...

SENDERISME

El senderisme a la muntanya és l'activitat estrella dels hotels Himàlaia Experience. Seguint els passos dels nostres guies, l'objectiu de l'activitat no és només arribar a un lloc concret, sinó gaudir al màxim de la natura, del silenci de les valls angostes, dels cims majestuosos i de la fauna i la flora.


Podeu practicar aquesta activitat amb nosaltres cada dia. Només us heu d'apuntar la tarda anterior a les excursions que oferim des dels hotels a través del nostre planning setmanal. Quan arribeu al vostre hotel Himàlaia Experience demaneu informació sobre les excursions i les activitats que oferim cada dia des dels hotels i apunteu-vos-hi.

Les excursions es fan al matí, de 9.00 a 13.00 hores, sempre amb un guia titulat d'Himàlaia Experience. Cada dia s'ofereixen rutes noves, especificant-ne els requeriments i les dades tècniques. Ho podreu veure al planning setmanal que hi ha penjat a la recepció dels hotels. 

Material necessari: roba còmoda, botes de muntanya, motxilla petita, impermeable, roba d'abric, beguda (aigua), barretes energètiques, protecció solar, gorra, medicaments personals, càmera de fotos o vídeo (recomanable).

Es pot reservar un pícnic al mateix hotel: un entrepà gran amb embotit, mig litre d'aigua, suc, una peça de fruita, una barreta energètica i una bosseta de fruits secs. 

Edat mínima per a participar: 7 anys. 

Transport per a anar al punt de sortida de l'excursió: amb cotxes particulars o amb els Jeeps d'Himàlaia Experience (places limitades).

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad