Les raquetes de neu són un esport popular que ofereix ...

SORTIDES AMB RAQUETES DE NEU

Les raquetes de neu són un esport popular que ofereix gran diversió a l’aire lliure, exercici de baix impacte i és una excel·lent manera d’experimentar les meravelles de l’hivern d’Andorra caminant sobre la neu. Ens ajuden a no enfonsar-nos en la neu tova, donant-nos adhesió si la neu és dura o gelada. Inclòs quan les pistes d’esquí han de tancar, encara podem anar caminant per a les muntanyes. Ens donen accés instantani a paratges espectaculars i natura idíl·lica al cor dels Pirineus.
Gaudirà del silenci en harmonia amb la natura caminant per la neu intacta sense enfonsar-se i obrint enormes possibilitats per a l’exploració de la fauna de l’entorn.

Material que facilitem: raquetes de neu i els pals telescòpics.

Material particular necessari: roba impermeable, roba d'abric, guants i calçat adequat (botes de muntanya o de snow), motxilla petita, ulleres de sol, aigua, barretes energètiques, crema de sol, medicaments personals, càmera fotogràfica o de vídeo (recomanable).

Edat mínima per participar: 7 anys. Si són més petits, consultar-ho amb els guies. 
Transport: particular.

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad