CODI PROMOCIONAL Click aquí
Les raquetes de neu són un esport popular que ofereix ...

SORTIDES AMB RAQUETES DE NEU

Les raquetes de neu són un esport popular que ofereix gran diversió a l’aire lliure, exercici de baix impacte i és una excel·lent manera d’experimentar les meravelles de l’hivern d’Andorra caminant sobre la neu. Ens ajuden a no enfonsar-nos en la neu tova, donant-nos adhesió si la neu és dura o gelada. Inclòs quan les pistes d’esquí han de tancar, encara podem anar caminant per a les muntanyes. Ens donen accés instantani a paratges espectaculars i natura idíl·lica al cor dels Pirineus.
Gaudirà del silenci en harmonia amb la natura caminant per la neu intacta sense enfonsar-se i obrint enormes possibilitats per a l’exploració de la fauna de l’entorn.

Material que facilitem: raquetes de neu i els pals telescòpics.

Material particular necessari: roba impermeable, roba d'abric, guants i calçat adequat (botes de muntanya o de snow), motxilla petita, ulleres de sol, aigua, barretes energètiques, crema de sol, medicaments personals, càmera fotogràfica o de vídeo (recomanable).

Edat mínima per participar: 7 anys. Si són més petits, consultar-ho amb els guies. 
Transport: particular.

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad