L'activitat del múixing permet al participant poder gaudir d'un passeig ...

SORTIDES AMB TRINEUS DE GOSSOS

L'activitat del múixing permet al participant poder gaudir d'un passeig per paratges naturals increïbles, amb la companyia d'uns animals que ja avui formen part del paisatge hivernal de la muntanya andorrana.
Els circuits d'esquí nòrdic, on existeixen àmplies extensions de terreny nevat, són els llocs ideals per als gossos, entrenats de manera especial pel múixer que dirigeix i controla en tot moment aquesta entranyable i amena activitat.  

Els guies Himàlaia us reservaran aquesta activitat perquè la pugueu realitzar quan vulgueu durant la vostra estada amb nosaltres. Només haureu d'indicar-ho a la vostra reserva online  o la vostra arribada a l'hotel i els nostres guies us informaran adequadament de totes les possibilitats i recorreguts.

Material particular necessari: roba impermeable i roba d'abric, guants i calçat adequat (botes de muntanya o de snowboard), motxilla petita, ulleres de sol, aigua, barretes energètiques, crema de sol, medicaments personals, càmera fotogràfica o de vídeo (recomanable).

Edat mínima per participar: 5 anys. 
Transport: particular.

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad