El parc temàtic de Naturlandia a la Rabassa ofereix aquesta ...

TOBOTRONC

El parc temàtic de Naturlandia a la Rabassa ofereix aquesta activitat singular com un revulsiu a l'àmplia oferta d'oci enmig de la natura que ofereix Andorra. El Tobotronc és el tobogan més llarg del món: fa 5,3 quilòmetres de longitud, dels quals 3,6 són de baixada i 1,7 de pujada, mitjançant remuntadors i amb un desnivell de 400 metres. La baixada és un viatge vertiginós en un trineu que circula sobre rails d'acer i que, durant el descens, controla la persona que s'ha atrevit a pujar-hi. 


El Tobotronc és l'atracció estrella del parc de Naturlandia, una oferta de turisme en plena natura practicable durant tot l'any. Les muntanyes de la Rabassa tenen més de 330 hectàrees entre els 1.600 i els 2.200 metres d'altitud per poder practicar tot tipus d'activitats. 

Els guies d'Himàlaia us faran la reserva d'aquesta activitat, que podreu escollir dins dels paquets d'activitats "Himàlaia Experience" (hipervincle) o bé podreu contractar directament fent la reserva en línia o al mateix hotel amb un dia d'antelació. 

Material necessari: roba còmoda, calçat esportiu, alguna peça d'abric,
medicaments personals.
A la recepció del vostre hotel Himàlaia Experience us facilitaran el bo de reserva i tota la informació necessària.

Edat mínima per a participar: els nens han de tenir una alçada mínima d'1,20 m, i fins als 13 anys han d'anar acompanyats dins del trineu per un adult.

Transport: particular.