Les vies ferrades són itineraris esportius situats al llarg d'una ...

VIES FERRADES

Les vies ferrades són itineraris esportius situats al llarg d'una paret equipada amb elements específics: passamans amb cable, escales de ferro, ponts tibetans... destinats a facilitar la progressió vertical i a optimitzar la seguretat. Aquesta activitat, barreja de muntanyisme i escalada, combina l'accessibilitat amb el risc i ens permet admirar la bellesa del paisatge des de les alçades.

Els guies d'Himàlaia Experience practiquen aquesta activitat cada estiu des de fa anys i animen tots els hostes a provar-ho, amb itineraris d'iniciació de 150 metres de desnivell o fins als 400 metres per als més avançats.  Tots els itineraris estan perfectament equipats i són segurs; el participant només s'ha de preocupar de passar-s'ho bé. Aquesta activitat normalment està integrada en les activitats del planning setmanal dels hotels i en els paquets d'activitats d'Himàlaia Experience. 

També podeu reservar aquesta activitat en qualsevol moment, comunicant-ho en fer la reserva d'hotel o a la recepció amb dos dies d'antelació. Els guies d'Himàlaia Experience us proporcionaran tota la informació necessària. 

L'única cosa que heu de dur són les ganes de tenir una bona experiència; el material i la seguretat els posem nosaltres. Així doncs, decidiu-vos i veniu a provar-ho!

Per a més informació, contacti amb el nostre fantàstic equip de guies Himàlaia Experience en activitatshimalaia@hotansa.ad