Andorra la Vella

Què fer a Andorra amb la teva família?


Andorra ofereix infinitat d'activitats a la natura pensades per a la família.


TROBA EL TAMARRO Més informació

Aquest éssers entremaliats, meitat llegenda i meitat imaginació popular, viuen en el seu món particular. Pel que sabem, a Andorra n’hi ha almenys set. Són molt difícils de veure perquè, a més de moure’s molt, molt ràpidament, saben fer-ho sense fer-se notar gens ni mica. A totes aquestes dificultats cal afegir-hi que només surten del seu món quan els necessitem..

100% gratuïta.


ESTANYS DE TRISTAINA Más información

Llacs d'alta muntanya, un monument contemporani en perfecta convivència amb la natura, una zona de bany estival… Aquests són alguns dels atractius de la ruta Estanys de Tristaina, una de les excursions de senderisme més populars d'Ordino i de tot el Principat d'Andorra.

Recomanem la telecabina Tristaina fins base de la ruta.
Anada i tornada: Adult 12 € | Nen 8 € | Bebes gratis.


BUS TURÍSTICO Más información

Probablement el Bus Turístic d'Andorra és la manera més còmoda de descobrir els llocs d'interès principals del nostre país. Els set itineraris proposats recorren totes les parròquies del Principat de manera temàtica, amb fils conductors diferents, com ara l'art romànic, les tradicions o els oficis. Naturalment, tots tenen en comú el paisatge, ja que darrere de cada racó d'Andorra s'amaguen panoràmiques i vistes d'una bellesa única.


Més informació i reserves a la recepció de l'hotel.
Más activitats per a famílies enwww.visitandorra.com

Comparteix aquesta oferta